„Emotsioonid – need on võrratud,“ ütles Kutuzov ning lisas, et ei saa enda tundeid sõnades kirjeldada.

Kutuzovi rääkis Delfile, et on tore, et isadepäeva jätkuvalt ka riigis laiemalt tähistatakse ning isa roll ühiskonnas endiselt au sees on.

Kutuzovi sõnul tähistab pere tavaliselt isadepäeva pereringis ning kui neid täna Estoniasse aasta sa tiitlit vastu võtma poleks kutsutud, oleks pere tõenäoliselt lastega midagi muud vahvat teinud.

„Kindlasti käime nendel üritustel, kus saab natuke mängida,“ ütles Kutuzov. „Me oleme käinud ka siin Estonia teatris kontserdil oma lastelastega – käime ikka seal, kus lastel oleks rõõmu midagi uut saada,“ lisas ta.

„Lastel, kas siis isaga koos või eraldi elavatel, peab kindlasti isa olemas olema. Ta ei tohiks olla selline, et nädalavahetusel mõtleb, et paneb tapeedi seina ja toob kommi või mänguasju. Lastega tuleb rääkida. Lastega tuleb suhelda. Lastega tuleb mängida. Lastele tuleb näidata, kuidas tegelikult elada,“ ütles Kutuzov.

Kutuzovil on kokku kolm last ja kuus lastelast. Temaga koos elab hetkel ka tütar, kes kasvatab enda last üksikemana. Kutuzovi sõnul tänab ta jumalat, et lapselaps tema ja abikaasaga koos elab. „Ta andis meile teise elu. Me hommikust õhtuni mängime ja jookseme ja mõtleme midagi välja."

Kutuzovi sõnul peaks hea isa jõudma kõikjale. "Hea isa – ta jõuab igale poole, kas siis tööl, peres, kodus, naisega või lastega. Ta peab igal pool ühe sammu võrra ees olema, et midagi põnevat oma perele pakkuda.