Ajaleht toob välja, et Valgevene ja Poola väljaanded on viimastel kuudel kirjutanud, et Venemaa riigipeal on seljaajus kasvaja. Posti ajakirjaniku Richard Johnsoni sõnul on tema allikate kohaselt aga Putinil pankrease ehk kõhunäärmevähk, mis on üks surmavamaid vähivorme üldse.

"Putinit ravib väidetavalt Ida-Saksamaalt pärit eakas arst, kellega mees kohtus aastakümneid tagasi, kui ta teenist Dresdenis KGB ohvitserina. Arst on proovinud mitmeid erinevaid raviprotseduure, sealhulgas ka steroidisüste, mis selgitavad ka Putini musklis väljanägemist," kirjutab ajaleht.

84-aastane Venemaa presidendi ihuarst rääkis hiljuti, et ta vihkas Venemaale tulekut ja teda koheldi Putini turvameeste poolt halvasti.

Briti veteran Crispin Black, kes kirjutab tihti terrorismist ja luurest, kirjutas tänavu, et jutud Putini vähist on tulnud tagasi kättemaksu tõttu. Black kirjutas väljaandele The Week, et Hordokovskile armuaandmine on selge märk mehe haigusest.

"Mõned on viidanud, et [Putin] on puhastamas enda südametunnistust," kirjutas Black. Teised jälle väidavad, et Venemaa riigipeal on jäänud umbes kolm aastat elada ja ta tahab jätta endast maha pärandit ning laiendada sarnaselt Peeter Suure või Staliniga riigi piire.

"Tehke oma valik," viskab ajaleht kuulujuttudele viidates kahtluse õhku.