Facebookis levis naljakas foto sama situatsiooni kohta. Naabrid ei jõudnud ära hurjutada hilisööni pidutsevaid noori, ise aga tõmbasid hommikul kella kuue ajal mootorsae käima, sest "ega teiesuguste päevavaraste pärast ei saa ju tööd tegemata jääda!" Päris omapärane mentaliteet, kus ühe seltskonna unerahu rikkumine on kuidagi rohkem õigustatud kui teise oma.

Naabrid ja müra tekitamine on ka varem teemaks olnud. Nimelt armastas poolkurt naabrimutt kuulata oma raadiot ja telesaateid maksimaalse helitugevusega. Kedagi teist ei paistnud see häirivat. Kui aga mina lõuna ajal paari muusikapala tiba valjemini kuulasin, kutsuti mulle kõpsti politsei ukse taha! Oleks ilmselt pidanud ka oma kõvale kuulmisele viitama ja kõik oleks lahendatud olnud.

Eks me saame ju kojamehest ka aru, et tööd on vaja teha jne. Siiski jääb segaseks, miks nende töödega just varahommikul on vaja peale hakata, kuna teede lumest lahti lükkamise aeg on ju veel kaugel. Neid kahte sügislehte saab ka tunnike hiljem asfaldi pealt raudrehaga kokku kraapida. Ehk suudab linnainimese tönts jalg sellisest takistusest veel üle astuda.