"Põhja-Tallinnas on veel n-ö avastamata asumeid. Kui Paljassaare ja liinide ideed käiku lähevad, siis... Lisaks on linnaosa plussiks mere lähedus, palju rohelist, vanad tööstushooned, millest mitmed on juba tehtud trendikateks kortermajadeks, arenenud infrastruktuur jne," seletab lugeja.

"Pakun, et Kopli liinid, kui need korda teha – ilus meri, kesklinn lähedal," on teine nõus.

"Kadriorg, Kalamaja ja Uus Maailm on minu arvates juba ammu oma agulihõngu minetanud. Kahjuks on seda teinud ka Kitseküla, mis püsis vast kõige kauem. Kõik need asumid on minu jaoks läbikäidud etapid ning end ammendanud. Koplisse, liinidele võiks noored lahti lasta," arvab kolmas.

"Perspektiivi on Kopli liinidel, kui see asi käsile võetakse, kuid ilmselt suurema rahakotiga ostjate hulgas. Kaugemas perspektiivis võib mõni mägedest muutuda populaarsemaks – seda siis hinnatundlikuma seltskonna seas või inimeste seas, kes ei soovi täiega laenata. Selle eelduseks on nende linnaosade edasiarendamine infrastruktuuri näol ja olemasoleva hoonestuse kaasajastamise teel. Puhtalt ühenduste mõistes on parimas seisus Lasnamäe, kuid eestlastele see koht täna eriti ei istu. Mustamäel on häda jälle selles, et seal on palju vanu ja eriti väikseid kortereid. Õismäe on jällegi kesklinnast kaugel," leiab lugeja.

"Ise ostaksin kindlasti korteri Kopliranna piirkonda, kui vaba raha oleks – investeerimise mõttes. Ka Mustamäe võib varsti saada noorte seas popiks kohaks – ühendus linnaga hea, rohelust ka, vanad, näiteks päranduseks saadud korterid vuntsitakse üles ja ehitatakse ringi," räägib teine.

"Lasnamäe lauluväljaku ja Kadrioru äärne ala – geto küll, aga sellise piirkonna kõrval ei jää korterite hinnad kindlasti nii madalale kui praegu," arvab kommenteerija.

"Majaka-Ülemiste – Ülemiste areneb ja töökohti tekib aina juurde, aga elamispindu pole. Majaka kandis on nii väikseid puumaju kui ka stalinistlikku arhitektuuri. Transpordiühendused olemas – trammiliin tehakse korda ja piirkond jääb tulevikus teele Kesklinnast lennujaama. Erinevalt Põhja-Tallinnast saab ka ummikutest pea igal suunal kenasti mööda," arutleb lugeja.

"Tulika-Endla-Paldiski maantee kolmnurk," pakub teine.

"Pakun Vuosaari või mõni muu sealtsamast lähedalt," ütleb kolmas.