Arstide ja õdede maja valmib 2015. aasta veebruaris. Aadressiks on Akadeemia tee 48 ning seal saab saab olema 97 korterit - 24 kööktuba, 60 1-toalist ja 13 2-toalist korterit.

Abilinnapea Merike Martinson selgitas linnavalitsuse pressikonverentsil väikesed ruume sellega, et suures osas esitavad avaldusi noored inimesed, kellel pole vaja 2-3-toalist tuba. "Kui nad on tööl edukad ja Eesti ühiskond areneb, siis saavad nad edaspidi endale suurema korteri osta. Hetkel on taotlejate hulgas vaid üksikud lastega pered," sõnas Martinson.

Lasnamäele aadressile Uuslinna tn 3a on plaanis rajada õpetajate maja õpetajatele ja lasteaiaõpetajatele. "Uuslinna tänav on logistiliselt väga heas asukohas ning on seega sobilik ka teistes linnaosades töötavatele haridustöötajatele," selgitas abilinnapea Eha Võrk.

Detailplaneeringu alusel on plaanis ehitada kaks 5-korruselist korterelamut koos maa-aluse parkimiskorrusega. 70 korteriga elumajas peakaid valmima 2017. aasta sügiseks.

Eluruumid antakse üürile Tallinna haridusameti haldusalas tegutsevates koolides ja lasteaedades töötavatele õpetajatele ja lasteaiaõpetajatele.

Põhja-Tallinnas asuvale Maleva tn 18 kinnistule rajatava munitsipaalmaja korterite sihtgrupp on seeniorid ja teised sotsiaaleluruumi taotlejad, noored pered ja linnale vajalikud töötajad. Ehitada on plaanis üks 5-korruselise maja, millesse on kavandatud 76 korterit. Ajakava kohaselt peaks maja valmima 2017. aasta sügisel.