"Alguses käitusid autojuhid vanast harjumusest viisakalt ja kõnniteele ei parkinud. Reedel aga oli esimene "parkimisgeenius" kohal. Piltidelt on näha, et tänaval oli piisavalt ruumi ka auto korrektseks parkimiseks, kuid siiski otsustas autojuht jätta jälakäijatele ruumi umbes 50 cm.

Kui kõnniteele pargitud autost pilti tegin, siis ilmus välja üks noormees, kes väga arrogantselt ja käskivalt hakas pildistamise kohta aru pärima ja keelama. Isegi ähvardama. Kui ma tema ülbusele ei allunud, siis teatas noormees oma sõnadele kaalu lisamiseks, et ta on keskkriminaalpolitseist ja pargib kus tahab. Kui ütlesin seepeale, et sama hästi võin ju mina kapost olla, siis otsis härra rahakoti vahelt mingi dokumendi moodi asja ja näitas seda mulle vilksamisi, pöidlaga nimesid ja numbreid varjates.

Kas politseinikele taas või ikka veel Eesti Vabariigis seadused ei kehti? Miks peab piisavalt laial teel parkima kõnniteele ja sundima jalakäijaid sõiduteele, seades ohtu nende elu ja tervise?" küsib fotode autor.

Keskkriminaalpolitsei: kriitika on õigustatud

"Kriitika on õigustatud ja politseinik oleks pidanud auto teisiti parkima. Tol päeval, mil auto kümmekonnaks minutiks Süda tänaval osaliselt kõnniteele pargiti, täitis politseinik seal tööülesandeid. Samas ei õigusta see jalakäijatele liiga vähese liikumisruumi jätmist. Küsime politseinikult juhtunu kohta selgituse ning räägime teema läbi üksuse sees, et tulevikus selliseid eksimusi ära hoida," lubab keskkriminaalpolitsei juht Indrek Tibar.