Konstantinovi sõnul võib Eesti kaitsepolitsei töötaja Eston Kohveri üle peetava kohtuprotsessi objektiivsusele loota sama palju kui näiteks USA kohtu omale, mis võttis kätte ja andis ebaseaduslikus relvaäris süüdistatud venemaalasele Viktor Butile 25 aastat – vestluste eest.

„Kui see inimene kavandas relvasaadetisi Ameerika vaenlastele, tabage ta siis teolt ja mingeid küsimusi ei esitata. Te räägite ju ise, et on halb, kui Stalini ajal saadi vestluste eest 15 aastat, aga teie annate 25 ja see on teil objektiivne kohus,“ ütleb Konstantinov.

„Mis puudutab teie poissi, siis ma arvan, et tema üle tuleb mingil määral rõõmustada. Sest ta oleks tundmatu, aga nüüd sai rahvuskangelaseks, temast kuulis kogu maailm. Meil Venemaal ei anta kellelegi 25 aastat, seetõttu vahetatakse ta kellegi vastu välja ja lool lõpp. See annab võimaluse saada sellest konkreetsest juhtumist suure õppetunni, kogemuse Eesti eriteenistuste jaoks. Need on nagu õppused, nende käigus juhtub isegi seda, et inimesed surevad. Aga Venemaal ei pöörata sellele juhtumile erilist tähelepanu,“ lausus Konstantinov.