Sky News paljastas neljapäeval Leylandis ühe paljudest interneti „trollidest“, kes on kirjutatud solvavaid kommentaare Kate ja Gerry McCanni kohta, vahendab Daily Mail. Leyland ütles, et tal oli „õigus“ Twitteris kommentaare avaldada.

Leyland oli üks neist, kes usuvad, et McCannid on oma tütre kadumisega ise seotud.

Reedel, päev pärast intervjuu eetrisse andmist Sky Newsis, kadus Leyland oma kodust Leicestershire'ist, teatasid naabrid.

Madeleine McCanni isa ütles eelmisel nädalal, et alatutest internetikiusajatest tuleks teha hoiatav näide. Gerry McCann ütles, et kardab oma üheksa-aastasi kaksikuid internetti lasta pärast vägivalla ja inimrööviga ähvardamist.

Gerry McCann, kelle tütar kadus 2007. aastal Portugalis Praia da Luzis, teatas, et tema naine Kate ei loe sellist materjali, sest see on liiga ärritav.

Leicestershire'i politsei esindaja teatel kutsuti politsei laupäeval kell 13.42 Leicesterisse Smith Wayle, kus hotellitoast oli leitud naise surnukeha.

Scotland Yard uurib praegu sadu McCannide vastu suunatud vihasõnumeid. Detektiivid otsustasid tegutseda pärast seda, kui McCannide perekonna toetajad andsid neile üle toimiku, kus on Twitteris, Facebookis ja foorumites avaldatud solvavad märkused, sealhulgas tapmisähvardused, katalogiseeritud.