Nende koertega on omaette lugu," tõdes MTÜ Loomade Hoiupaik juhataja Larissa Kozõreva, kelle sõnul elasid koerad täiesti antisanitaarsetes oludes. "Selliseid loomapidamistingimusi ei olnud me ammu näinud, õigem oleks vist öelda, et mitte kunagi."

Igal lool on aga lõpp ja selle loo lõpp on nii õnnelik, kui see olla saab. Koerad on hoiupaigas, nad on üle vaadatud ja töö nendega käib.

Üks kümnest koerast on tiine ja tema on teistest eraldi. Neli emast ja viis isast aga käivad juba rihma otsas iga päev kaks korda jalutamas.

Teise hiljuti poeginud koera kaheksa kutsikat leidsid varjupaiga töötajad Õle tänava korterist elutuna ühest ämbrist.

Kui kõik koerad on kiibistatud, vaktsineeritud ja opereeritud, oskavad rihma otsas jalutada ja inimesega suhelda, annab hoiupaik nad uutesse kodudesse. Huvilised võivad endast juba märku anda ja koertega tutvust tegema tulla.

Koeri saab ka toetada, annetades hoiupaigale kvaliteetset loomatoitu. Hoiupaik võtab loomadele allapanuks vastu ka vanad padjapüürid, voodilinad, käterätid ja tekikotid.

Rahalise annetuse saab teha MTÜ Loomade hoiupaik, SEB EE151010220043748018 või SWEDBANK EE772200221056134796
makse kirjelduseks tuleks lisada: Õle koerad, Kohila koerad või Keila koerad, sest ka Keilast ja Kohilast toodi samal ajal ära kokku veel 11 koera.