Uuringu tulemusi analüüsinud Tartu ülikooli doktorant Kairi Talves selgitas, et need lapsed hindavad kehvemalt nii oma pikaajalisi eluplaane ja hakkamasaamist kui ka üldist heaolu ning neil on pessimistlikum vaade oma elule. Välismaal töötavate vanemate lapsed tunnevad end siin töötavate vanemate lastega võrreldes vähem turvaliselt nii koolis kui ka kodus.

Hea lugeja, anna teada, milliste väljakutsetega seisavad silmitsi lapsed, kelle üks või mõlemad vanemad välismaal töötavad. Jaga oma kogemusi ja kirjuta meile aadressile noortehaal@delfi.ee! Kõikide kirjutajate vahel loosime välja Ally Carteri raamatu “Spiooni ei tohi suudelda”. Kirjatükke ootame kuni 26. augustini.

Cameron Morgan õpib Gallagheri Erakordsete Tütarlaste Akadeemias ehk tavalises tüdrukutekoolis — tavalises muidugi sel juhul, kui ka mujal tähendab kehaline kasvatus süvenemist võistluskunstide peenematesse saladustesse ning reaalained annavad ülevaate moodsamatest keemiasõja trendidest. Ja kui tunnivälise töö hulka kuulub CIA koodide murdmine. Gallagheri Akadeemia väidab end olevat kool geeniustele, kuid tegelikult valmistatakse seal spioone ette.