Telefonivestluses osalevad FSB töötaja Krimmis ja Bezleri jõugu võitleja, Krimmi elanik, hüüdnimega „Trifon“, kes praegu viibib Donetskis, teatas Ukraina uudistesaade TSN UNIAN-i vahendusel.

FSB-lane veenab terroristi, et võib aidata tal Krimmi naasta.

„Aga siis oleme me nagu desertöörid. Me mõtlesime ju, et murrame siin normaalselt läbi, aga rahvas siin (Donetskis) ei taha midagi teha. Lihtsalt „nullid“. Varem või hiljem need „Donetski rahvavabariigid“ hävitatakse. Lisaks sellele tegeldakse siin ainult „äraelamisega“, varastatakse. Ainus on siin „Esimene“ (Girkin). Teda ennast tuleks siit välja viia, et ta juhiks mingit üksust, aga ta sattus mingisse fanaatilisse ususekti, õigeusku,“ kirjeldab terrorist olukorda Donetskis.

„Trifon“ räägib veel, et praegu on ümber piiratud linnast põgeneda väga raske, sest „Luganski piir on juba suletud“ Ukraina jõudude poolt.

„Ma arvan, et vähemalt kuu ja pizdets on selle „Donetski rahvavabariigiga“. Ma näen ees seda perspektiivi, aga inimesed ei näe mitte midagi. Me peame nüüd ennast Krimmi ümber grupeerima, „Vene“ maad kaitsma,“ kirjeldas terrorist oma prognoose.