"Kell üks või kaks öösel käib selline paugutamine, et varsti on tunne, et lähen hullumajja," ütles üks Narva maantee ääres elav lugeja. Ta pidas silmas hetkel pooleli olevat kõrgepingekaablite paigaldustööd.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnas sellele kommentaariks, et ehitajad tahavad tähtaegadest kinni pidada, mistõttu võib töö vahel hiliste tundideni venida.

"Ütlen ausalt, et täna öösel ei saanud mina ka kodus magada. Tõsi küll, läksin kell üksteist õhtul korraks välja, siis Pärnu maanteel töö veel käis. Elanikuna mõtlesin, et ajab vihale jah. Aga teisipidi mõtlesin, et meil on 23. augustiks seal tee korras, kus vaja. Narva maanteel on sama. Tavaremont on hästi müra tekitav, kui sa sellele lähedal elad," tunnistas ta.

Lisaks kimbutavad Kadrioru elanikke ehitustööde käigus valla pääsenud rotid, kes endale elumajadest uusi urge otsivad. Kahjuritõrjuja Juhan Tomson ütles, et probleem on hetkel linnas üldine, kuid põhjustatud lisaks ehitustöödele ka kuivast ilmast, mis rotid harilikult välja ajab.

Sarapuu ütles, et ta on keskkonnaametit rottide probleemist teavitanud ja palunud neilt analüüsi, kui ulatuslik see probleem on.

Linn omapoolset rotitõrjet siiski ei tee. "Iga asi ju maksab," tõdes Sarapuu. Ta rõhutas, et uued trammid, mille nimel kõiki neid kaevetöid lõpuks tehakse, on lõpuks seda väärt, olles väga mugavad ja müravabad.