Mõnda aega elas ta end välja Facebooki vahendusel. Sain pidevalt lugeda, kui tont ma ikka olen ja et ma peaksin kiiremas korras naise maha jätma. Härra unustab kogu aeg ära, et suhte lõpetamisega tegi algust tema ise, kui abikaasat pettis. Vabandust ei ole mees selle teo eest siiamaani palunud. Energiat jagub tal vaid sõimamiseks ja enese haletsemiseks, et tema juurest minema julgeti kõndida.

Esimesed viis kuud püüdsin härraga viisakalt läbi saada ja suhteid neutraalsena hoida. Kogu aeg surusin hambaid kokku, kui naine kirjeldas mehe ebaviisakat käitumist tema suhtes. Isegi avalikul mänguväljakul ei suutnud mees end tagasi hoida ja sõimas naist valimatute sõnadega.

Samal ajal jätab see inimene naise sugulastele kogu aeg parimat muljet. Kodus hiljem mõtlesime, et sugulased võiksid ka selle kahepalgelise inimese teist poolt oma silmadega kõrvalt näha. Päris õõvastav on näha, kui teiste silmis musterisa ja parim abikaasa isegi avalikus kohas oma raevu ei talitse.

Mõned päevad tagasi otsustas eksmees, et tal on vaja mind tundma õppida. Helistas mulle tööle ning alustas kõnet sõnaga "ajukääbik". See pidi ilmselt minu kohta käima, kuid teatavasti iseloomustavad solvaja öeldud sõnad kõige täpsemini teda ennast.

Härra kujutas ette, et ma peaksin tormama temaga kvaliteetaega veetma. Nimelt soovis eksmees teada, kelle juures tema poeg ja naine elama hakkavad. Ülim hoolitsus, ütlen ma selle peale! Sama loogika kohaselt peaks siis minu naine ka tema uue silmarõõmuga tõsiselt kohvitassi taga lähemat tutvust tegema! Tahab ju nainegi teada, millise uue tädiga tema poeg isaga koos olles aega veedab.

Kärgpere rõõmud ja valud ei lõpe meie jaoks niipea. Seni ei jää muud üle, kui naise eksiga kordamööda teineteist telefonis solvata ning sellisel moel siis üksteist tundma õppida.