Vastuseks küsimusele, miks pole tänaseni meedia ees üles astunud mehed, kelle politsei Kultuuritolmult ära viis, vastas Pirados Coroporation OÜ juhatuse liige Oliver Vaher, et mõlemad mehed elavad välismaal.

Mis puudutab Pirados Corporation OÜ huvi levitada videoid politsei tegevuse kohta Kultuuritolmul, vastas kõneisik Rene Leet, et 28-aastane Heigo on Piradose klient. „Kuna inimesed, kes nägid kohapeal, mis seal toimus, Oliver [Vaher - toim] oli ka üks filmijatest, siis lihtsalt oleme seda kajastanud. Oma klienti aitasime."

Leet lisas, et nad avaldasid video, kus on näha ilmselgelt, et kasutatakse ülemäärast, brutaalset jõudu, kuhu kaasatakse inimest purema ka koer. Pressikonverentsil osalenud Andrus Elbing lisas, et see on ka põhjus, miks Piradose brändi laimama hakati.

Lisaks muule peavad mehed laimuks ka mitmeid väiteid viimases Eesti Ekspressi numbris ilmunud loos "Pelgulinna gängstaräpparid".

Vaata videost lähemalt!

Paar nädalat tagasi Patarei vanglas toimunud Kultuuritolmul kasutas politsei ühe pidulise kinnipidamiseks mitme politseiniku ja politseikoera abi. Toimunut filmiti ning juhtum tekitas avalikkuses ohtralt vastakaid arvamusi. Varem on politseid kritiseeritud just liigse jõuetuse tõttu - 2011. aasta lõpus toimus Viljandis massikaklus, kus joobnud kambalt said peksa nii politseinikud kui ka kõrvaltvaatajad.