„Veebilehe 123show.ru andmetel maksab ansambli Miraž esinemine 10 000 dollarit (umbes 7 500 eurot)," tõdes volinik. „Eelmisel aastal panustas linnavalitsus Lasnamäe päeva korraldamisse kokku ligi 40 000 eurot. Loomulikult reklaamitakse Lasnamäe päeval ka tegelikke peakorraldajaid," tõdes volinik. „Eelmisel aastal tervitasid saabunud külalisi rohelised Keskerakonna telgid, mille seinu kaunistasid pildid linnapeast Vene õigeusu kirikus ning „Tallinna rahva linnapea" valimisplakat," ütles Kruusimäe.

Kruusimäe sõnul ei ole kõik linnaosad kahjuks Tallinna linnavõimu silmis nii palju väärt: „Kui Kalamaja päevade korraldajad palusid võimalust näidata oma reklaami Vabaduse väljaku ekraanil, ei saanud linnaametnik aru, kuidas Kalamaja päevad üldse Tallinna linnaga seotud on."

Kruusimäe sõnul on selge, et pärast linnapea väljaütlemisi ei ole Keskerakonnal enam lootust eestlastest valijaid kõnetada. Sellest annab aimu nii vene valijate vahendeid valimata äraostmine kui ka linnavalitsuse täielik ükskõiksus teiste linnaosade suhtes.

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse kommentaar 

Lasnamäe Linnaosa Valitsusel on hea meel, et härra Tarmo Kruusimäe tunneb huvi Tallinnas korraldavate suurürituste ja muuseas ka Lasnamäe päevade raames lauluväljakul toimuva ülelinnalise pereürituse vastu. 

Kahjuks peab tõdema, et artikli autori väited on ekslikud, kuna ta ei tunne või ei soovi näha fakte, mis puudutavad Lasnamäe päevade korraldamist.

Lasnamäe päevadel on üpris pikk traditsioon, mis on sama vana kui linnaosa ise. Linnaosavalitsus on Lasnamäe päevi korraldanud mitmete aastate jooksul ja populaarsus nende vastu on ainult kasvanud.

Peale mitmekülgse meelelahutuse annab Lasnamäe päevade suurüritus võimaluse nii kohalikele vähetuntud ansamblitele kui ka Lasnamäel tegutsevatele laste- ja noorte- tantsu- ning laulukollektiividele võimaluse panna end proovile suure publiku ees.

Suur kontsert Tallinna lauluväljakul on suunatud kõikidele elanikele, sõltumata nende rahvusest ja elukohast. Just sellepärast on ürituse korraldaja aastast aastasse püüdnud koostada programmi nii, et see pakuks kõigile huvi.  

7. septembril toimuva ülelinnalise pereürituse raames esitatakse laule nii eesti-, vene- kui ka inglise keeles. Peale tuntud Vene ansambli Miraž, esinevad laval mitmed kohalikud kollektiivid ja tegijad. Nende hulgas ka saatest „Eesti otsib superstaari" tuntuks saanud noor ja andekas Eesti laulja Liis Lemsalu, kelle programm kestab vähemalt tund aega.

Tuleb veel mainida, et nagu näitavad eelmisel aastal korraldatud uuringu „Positiivne Lasnamäe" tulemused, siis ootavad paljud meie elanikud häid ning tasuta suurüritusi, mis pakuksid nii head kultuurilist meelelahutust kui ka avaldaksid positiivset mõju meie ühiskonna integreerumisele.

Kutsume ka härra Kruusimäed külastama Lasnamäe päeva. Üritus on tasuta ning avatud kõigile.