Eestlane paistab silma erilise koonerluse ning sendiveeretamisega. Sellele vaatamata on alati võimalus leida soodsamaid variante koos ürituste nautimiseks. Näiteks kinnomineku puhul on võimalik valida nädalasisene päevane seanss. Siis on pilet kõvasti parema hinnaga kui nädalavahetusel ja õhtuti kino külastades. Nii saab sama summa eest mitu korda rohkem kinoelamusi ja argirutiinist väljatulemise võimalusi. Teatri ja muude suuremate esinemiste puhul saab pileti soetada pikalt ette. Siis on pääse tunduvalt soodsam ning lisaks jääb ootusrõõm ja planeerimine.

Üks soodsamaid enda tuulutamise võimalusi on looduse nautimine. Üldjuhul päris elukoha lähedal enam nii eksootiline seigelda ei ole ja väikese transpordikuluga peab siiski arvestama. Sellisel juhul on mõistlikum minna kohe mitmeks päevaks ja jääda sõprade-tuttavate juurde öömajale. Ei maksa muidugi unustada, et viisakas on siiski lähedasele inimesele tema kodu kasutamise eest väike summa tasuda. Vastasel juhul ei ole järgmine kord enam abi loota ning soodsa ööbimiskoha asemel peab end telgis mugavalt tundma või seisma silmitsi hotelliarvega.

Facebookis on ringelnud naljafoto, kus võrreldakse täis rahakotti tüdruksõbra puudumise ja tühja rahakotti tüdruksõbra olemasoluga. See on konkreetne vihje, mille kohaselt kulub keskmise naise peale ikka meeletuid summasid. Ka minu naisele püüdis tema vanem sõbranna selgeks teha: "Kummas on parem nutta: kas Ladas või Mercedeses?" Tundub, et rikka mehega peaks igal juhul kõik parem olema. Õnneks pole minul ei Ladat ega Mercedest vaid täiesti normaalne uuem auto. Kui naisel peakski meel kurvaks minema, siis saab ta vajadusel ka keskmises sõiduautos oma nutud nutetud.

Mäletan varasemast ajast, kui raske on tegelikult naisega rahavabalt väljas käia. Just seetõttu, et eelmisele suhtekaaslasele oligi käimine kui selline sügavalt vastumeelne. Ainus vastuvõetav jalutamise koht oli kaubanduskeskus. Lugeja võib nüüd ise arvutuse teha, kui palju läheb maksma üks jalutuskäik kaubakeskuses...