Lauljad annavad kontserte ning salvestavad pidevalt laule. Laulud salvestatakse plaadile ning neid mängivad raadiojaamad aastasadu kui mitte tuhandeid.

Näitlejad osalevad filmides ja telelavastustes ning see töö jääb rahvale näha alatiseks ning lauljatel ja näitlejatel on fännid, kes kingivad oma lemmikutele lilli ja muud meeldejäävat.

Mida saab poliitik, kes poliitikast lahkub? Temast ei jää mitte mingit märki maha ning rahvas ei fänna ühtegi poliitikut.
Poliitik on elanud rahva rahade arvelt head elu nagu kuningakass ning saanud valijatelt kriitikat.

Meedias oli uudis, et Ene Ergma paneb poliitiku ameti maha ning enam riigikogusse ei kandideeri.

Rahvas plaksutab selle uudise peale ainult käsi, et üks aferist jälle poliitikas vähem, kes rahva kulul on nautinud head elu nagu kõik poliitikud seda on teinud.

Mida me teame Ene Ergma tööst? Riigikogu esimehena põrutas haamriga vastu lauda ning lipuheiskamise juures pidas kõnet, lugedes teksti paberilt maha. See oli 24. veebruari hommikul.

Millise märgi on poliitikast lahkuv Ene Ergma maha jätnud poliitikuna? Sellele küsimusele vastata ei oska.

Rahvas ehk valija peab poliitikuid kasuahneteks aferistideks, kes kuulavad vaid iseennast ja rahvale teevad seadusi. Ise nad eksivad pidevalt seaduste vastu.

Poliitik on lihtsalt kaan, kes imeb end rahva rahade külge, et sealt head palka ja muid hüvesid saada. Rahva rahad on maksumaksjad rahad riigikassast.

Poliitik on eluteatri näitleja, kes esitab teksti rahvale paberilt.

Rahvas armastab näitlejaid ja lauljaid ning nemad jätavad endast ka märgi maha. Lauljad salvestavad laule ning annavad plaate välja ning laulud jäävad kõlama aastasadadeks, isegi aastatuhandeteks.

Näitlejad osalevad telelavastustes ja filmides ning neid näidatakse rahvale samuti aastasadu või aastatuhandeid. Lauljatele ja näitlejatele kingitakse ka lilli ning muid muud meeldejäävat ja samas saavad kiita publikult.

Poliitikud seevastu kiidavad iseendid, sest rahvas neid ei kiida.