Valvekaamera salvestuses on näha, et kahtlusalune, 26-aastane Alix Tichelman kogub kokku oma isiklikud asjad, sealhulgas heroiini ja süstlad, astub üle 51-aastase ohvri keha, et teha põhi peale veiniklaasile ja lasta alla aknakate, ning lahkub jahilt, teatas Santa Cruzi politsei teisipäeval Associated Pressi vahendusel.

Võimude teatel ei andnud Tichelman ohvrile esmaabi ega helistanud hädaabinumbrile, kui mees novembris üledoosi tõttu teadvuse kaotas. Tema surnukeha avastas järgmisel hommikul jahi kapten, teatas väljaanne Santa Cruz Sentinel.

„Naine ei näidanud tema vastu üles mingit hoolivust. Ta püüdis ainult oma jälgi peita,“ ütles Santa Cruzi politseiülema asetäitja Steve Clark.

Tichelman arreteeriti 4. juulil pärast seda, kui uurija oli ta tagasi Santa Cruzi meelitanud, esitledes end potentsiaalse kliendina ja jõudnud kokkuleppele hinnas, mis ületas tuhandet dollarit.

Naist kahtlustatakse teise astme mõrvas, asitõendite hävitamises ning narkootikumide transportimises ja teisele isikule edastamises.

Santa Cruz Sentineli teatel oli ohver Google'i juhtivtöötaja ja viie lapse isa Forrest Timothy Hayes, kes sai üledoosi oma 50-jalasel jahil Escape Santa Cruzi väikelaevade sadamas.

Tichelman, kes kelkis, et tal on üle 200 kliendi, kohtus nendega veebilehe kaudu.