Praegusel momendil ei ole vahet millise uudisteportaali sa lahti teed või ajalehe kätte võtad - suurem osa sellest sisaldab materjali sellest mis toimub Tallinna lauluväljakul või sellega seoses liikluses jne. Kamoon, laske elada, vaevalt, et see nüüd ainuke uudis on!

Praegu ma tunnen küll, et seda on liiga palju. Oli ju laulupeo tule teekonna jälgimiseks eraldi kanal, aga nüüd kajastab ETV ka seda jõledalt palju. Suur oli mõni õhtu tagasi üllatus, kui lülitasin teleka antud kanalile, et jalgpalli nautida ja seda polnudki, vaid jälle mingid rahvariides tegelased laulsid. Mitut kanalit neile tarvis on?

Iseenesest ei ole mul tantsu- ja laulupidude vastu midagi, aga miks neid peab nii hullusti üles pushima? Inimesed, kes on antud valdkonnast huvitatud lähevad ise kohale, ei pea terve riigi meedia seda kajastama ju, see on väsitav. Pealegi on kohapeal saadud kogemus kindlasti kordi parem kui läbi televiisori vaadates.

Jah, see on omalaadne pidu, teistel seda pole, aga kuskilt peaks piir minema. Erinevatel inimestel on erinevad hobid ja huvid ja see on normaalne. Aga et nüüd tavainimene peab istuma rohkem ummikus või jääb bussist maha, sest see on täis laulupeolisi, on ikka täiesti jama. Rääkimata siis nihutatud sõiduplaanidest laulupeoliste kasuks. Ma leian, et kui neil on ikka vaja minna, küll nad siis leiavad selle võimaluse, ei ole vaja tervet elu ju seetõttu ringi korraldada.

Hea on, et meil on selline traditsioon ja veel parem, et see igal aastal ei kordu ja oleks igati super kui meedia sellest ei nõretaks ja üle ei valguks, vaid igale inimesele jääks võimalus valida mida ta vaadata või lugeda tahab. Tore on, et see kohe läbi ka saab, siis vast nädalake veel neid lookesi ja siis ehk vaikus majas.