„Harjumaa maakondlik organisatsioon oma 22 piirkonnaga ja 1274 liikmega on üks Reformierakonna võimsamaid. Täna oleme võimul tervelt seitsmes omavalitsuses. Võtan sihiks ka ülejäänud omavalitsustes populismi ja vasakpoolsuse vähendamise, et asemele saaks tulla majanduslik ja inimesest hooliv mõtlemine. Vaid nii saab tugevdada omavalitsust, tõsta majandust ja parandada kõikide inimeste heaolu,“ sõnas Kalev Lillo Reformierakonna teatel.

Ta lisas, et esmaseks ülesandeks on peenhäälestada meie tugev meeskond, et järgmise aasta 1. märtsil võita Harjumaal riigikogu valimised ja aidata erakonna esimehel Taavi Rõivasel saada parim tulemus.“

Endine Harjumaa maakondliku organisatsiooni juht Kaja Kallas alustas juulis tööd europarlamendi liikmena. Kallase sõnul lähenevad riigikogu valimised ja parima tulemuse nimel vaja koha peal teha palju tööd. Kalev Lillo suudab kogu oma energia pühendada valimistel hea tulemuse saavutamisele.

Kalev Lillo kuulub Reformierakonda 1998. aastast, samuti on ta erakonna juhatuse liige. Lillo on riigikogu maaelukomisjoni liige ja aktiivne Eesti lipu laialdasema kasutamise toetaja.

Erakonna Harjumaa maakondlik organisatsioon moodustati 14. juunil 1997. Harjumaa maakondliku juhatuse esimees valitakse kaheks aastaks. Varasemalt on juhatuse esimehe rolli täitnud Rein Miller (1997-1999), Ralf Amos (1999-2001), Leino Mägi (2001-2011), Lilian Saage (2011-2013) ja Kaja Kallas (2013-2014). Maakondliku organisatsiooni juhatusse kuuluvad Harju- ja Raplamaalt valitud riigikogu liikmed ja Harjumaa piirkondlike organisatsioonide esindajad. Reformierakonna piirkonnaorganisatsioon on moodustatud Harjumaal igas omavalitsuses.