"Eile õhtul märkasime patrullis olles Kadrina-Rakvere teel, et vastutulev taksojuht annab meile peatumiseks märku," meenutas Rakvere politseijaoskonna noorsoopolitseinik Kady Tiinas.

Tiinase sõnul tegi taksojuhile muret tema taga sõitnud autojuht, millel oli tema sõnul vägagi kahtlane sõidustiil. "Tänasime taksojuhti ning märkasime peagi kirjeldatud sõiduautot Audi, mille liikumine oli silmnähtavalt ebakindel," meenutas Tiinas.

Peale kinni pidamist tunnistas 34-aastane mees politseile, et tal oli jube kehv tööpäev ja enne rooli istumist avas purgi džinni, millest jõudis ära juua poole. "Viisime mehe joobekontrolli, ent mehe joobe määr jäi lubatu piiridesse," ütles Tiinas.

Tiinas rääkise, et joobekontrollist tagasi jõudnud, vestles politsei mehega liiklusest, sest mehe ebakindel sõidustiil oli tõesti märgatav. "Lõpuks tunnistas juht, et tal on jalas tööks vajalikud turvajalanõud, kuid jalad kiskusid neis krampi," rääkis Tiinas. "Nii masseeris ta sõidu ajal jalgu, mis ilmselt põhjustaski auto vänderdamise teel."