Kohale sõitnud politseipatrullid leidsid eest bussipeatusesse pargitud Ford Transiti, kuhu politseinikke märgates istus sisse kahtlaselt käitunud mees.

Politseinikud tõkestasid auto liikuma asumist ning kuna mees oli agressiivne ning ebaadekvaatse käitumisega, hoides käes ka metallist kurikat, peeti ta jõudu kasutades kinni.

Samuti pidasid politseinikud kinni teise autos viibinud mehe, kelle käitumine viitas samuti võimalikule narkojoobele. Autost leiti ka narkokahtlusega aineid.

Meeste isikud tehti jaoskonnas kindlaks, viidi läbi narkoekspertiis ning nad paigutati kambrisse. Kõigi asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

„Tänan inimesi, kes toimuvat pealt nähes sellest kohe politseile teatasid. Kiire tegutsemisega õnnestus koostöös kõige hullem ära hoida,“ sõnas Põhja prefektuuri operatiivjuht Valdo Põder.

"Sellises ärevas olukorras on politsei esimene ülesanne oht kõrvaldada. Kesklinnas on liikumas palju inimesi ning ettearvamatu käitumisega seltskond mõjutab väga paljude turvatunnet. Sündmuskohale reageeris neli patrulli ning trollipeatuses sai asi kiire lahenduse. Edasi tegeleme meestega juba kriminaalmenetluse raames," rääkis operatiivjuht.