Kas pole mitte palju põnevam elada ja kogeda ise, mis juhtub kui saada seda kelleltki teiselt teada? Ja fakt on ka see, et sensitiiv sulle nagunii kõike ei ütle, kui ta midagi halba näeb. Sensitiivide nipp on see, et nad räägivad ainult head ning seepärast tekib sul huvi ka teinekord tema poole pöörduda. See on oma moodi äri koos omamoodi nippidega. Vahepeal räägitakse ka natukene halba, näiteks südame murdumisest, ning siis hiljem seda kogedes saad sa sõpradele rääkida, et näe, tol nõial oligi õigus.  Kallis inimene, see murtud süda oleks sul nagunii tulnud. Kah ennustus või asi...

Olen ka ise selgeltnägijate poole pöördunud ning kuulnud sõprade-tuttavate kogemusi. Üldiselt räägivad nad sellist juttu, mis sobiksid pea igale inimesele. Teema on selline: umbes aasta pärast tuleb sul finantsiliselt väga raske aeg. Vahepeal sa võidad ja siis jälle kaotad. Armastuses läheb hästi, kohtad kedagi armast. Sõprussidemed hakkavad katkema ning tekib palju inimesi, kes tahavad teid ära kasutada.

Ühesõnaga kirjeldatakse tüüpilist tavainimese elu, mis juhtub meiega nagunii. See lihtsalt pannakse jutu sisse nii hästi, et inimene hakkab seda uskuma ning hiljem tõdema, et näe nõial oligi õigus. On taas põhjust tema poole pöörduda ja 20 eurot maksta, et kuulata juttu, mille loomine on igaühe jaoks jõukohane. Sellele mõeldes võiks öelda, et igaüks võiks oma ennustusliini kokku panna ja hakata jalg üle põlve kõnesid vastu võtma ja pangaarvel ilusaid numbreid nägema.

Loomulikult räägivad need ennustajad ka keerulisemaid asju ning vahel panevad täitsa täppi. Probleem on aga selles, et inimesed lihtsalt hakkavad seda juttu uskuma ja siis alateadlikult teevad kõike nii, et ennustus täituks. Ma ei taha üldistada, sest kindlasti on ka erandeid, kuid olgem ausad - enamik ajast on see siiski nii, nagu kirjeldasin. 

Isegi kui need ennustused tõesti on reaalsed asjad ja inimestel on võimed, siis on ennustuste kuulamine ikkagi mõttetu tegevus. Kõige parem on ise elada ja kogeda, midagi oma tulevikust teadmata. Ei ole vaja uurida oma käejooni, et näha millal sured ning pole vaja pendeldada, et teada, kas su kallim on sinu jaoks õige. Kuula oma sisetunnet ning ela selle järgi - see on sinu isiklik sensitiiv!