"Praeguseks on kahes autos olnud inimesed käinud ka arsti juures ning neil on tuvastatud vigastused," rääkis Sang Delfile. Viga sai üks kihutanud juht ning üks kihutajatele ette keeranud autos olnud inimene.

Politsei alustas Sanga sõnul liiklusõnnetuse asjaolude uurimiseks väärteomenetluse liiklusseaduse paragrahvi järgi, mis käsitleb juhi poolt varalise kahju või ettevaatamatusest tervisekahjustuse tekitamist ning süüdimõistmise korral karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni kuue kuuni.

Teisipäeva õhtul kella 21 paiku juhtus Tallinnas Paldiski maanteel kahe autoga liiklusõnnetus, mille üks osaline, BMW rammis tänavaposti ning muutus sõidukõlbmatuks.

Eile levima hakanud videost on näha, kuidas Paldiski maanteel hakkavad BMW ja Volkswageni juhid enne Rocca al Mare bowlingukohta kiirendama. Juhtide avantüür sai otsa aga Rocca al Mare kaubanduskeskuse ees, kui toimus kokkupõrge vasakpööret teinud Mercedesega. Kokkupõrke tagajärjel paiskus BMW lausa lähedalolevasse valgusfoori.

Mercedeses, millele kihutajad otsa sõitsid, viibis väidetavalt ka väike laps.