Täna levima hakanud videost on näha, kuidas Paldiski maanteel hakkavad BMW ja Volkswageni juhid enne Rocca al Mare bowlingukohta kiirendama. Juhtide avatüür saab otsa aga Rocca al Mare kaubanduskeskuse ees, kui toimus kokkupõrge vasakpööret teinud Mercedesega. Kokkupõrke tagajärjel paiskus BMW lausa lähedalolevasse valgusfoori.

Kuigi õnnetuses keegi viga ei saanud, siis tuleb ära märkida, et Mercedeses, millele väidetavad kihutajad otsa sõitsid viibis ka väike laps.

Video postitati internetti väidetavalt autojuhi poolt, kes selle hiljem sealt mingisugusel põhjusel eemaldas. Siiski oli õnnestunud tähelepanelikel inimestel võimalikku kuritegu salvestanud videost koopia teha.

Eile õhtul toimunud õnnetuse suhtes politsei uurimist ei alustanud, kuna juhid said omavahel kokkuleppele. Siiski on aga täna viraalseks muutunud video valguses politsei seisukohti muutmas, vahendavad TV3 uudised.

Põhja prefektuuri avariiteenistuse vanem Tanel Pajumaa ütles TV3-le, et korravalvurid on oma lõplikku seisukohta kujundamas peale uute asjaolude kontrollimist ning seejärel otsustatakse, kas alustatakse menetlust või ei.

"Tänavapildis sellisel kujul liikuda on lubamatu. See oli küll esmane hinnang, aga kindlasti, kui see, mis sealt näha oli, ka toimus, siis on see lubamatu," rääkis Pajumaa.

Kui politsei peaks menetlust juhtunu suhtes alustama, siis karistada saab sellise teo eest väärteo korras ehk kuni 1200 eurot, juhtimisõiguse äravõtmine või 30 päeva aresti.

Vaata fotosid eilsest õnnetusest: