Ühesõnaga saaks selle kõik kokku liita ja tõmmata võrdusmärgi, mille taga seisab punases kirjas: elaksin oma elu täiega. Inimesed hakkavad sellele küsimusele vastamise ajal unistama ja avaldama oma parimaid mõtteid sellest, kuidas täiuslikku ööpäeva veeta. Selle kohta saab öelda ainult seda, et tegelikult on meil igaühel olemas idee oma imelisest elust ja sellest, kuidas iga hetke ja päeva täiega elada. Reaalsus on aga see, et maailmas on vaid 5% inimesi, kes ka sellist elu elavad. Me ei räägi siinkohal rahalisest vabadusest ja sellest, et lihtsalt kõik on olemas, mis võimaldab elada suurepärast elu. Ma tahan öelda, et elu täiega elamiseks ei ole vaja triljoneid eurosid ja luksuslikku kodu. Me kõik teame seda tõde, et parim siin elus on tasuta ning nii see ka on.

Reaalses elus ei tule sulle mitte keegi kunagi ütlema, et sul ongi 24 tundi elada ning tee nüüd sellega, mida tahad. Seda lihtsalt ei saaks juhtuda. Seega jääb ka sinu imeline päeva veetmine ainult mõttekäiguks peas. See omakorda tähendab seda, et sa ei vaevu veetma oma päeva nii, nagu sa soovid.

Ma tean, et sa tahad nüüd öelda, et, kuidas ma saan oma päeva imeliselt veeta, kui ma pean tööl käima? Kuidas ma saan seda teha, kui mul on nii palju probleeme ja mul on vaja kõikide nende probleemidega tegeleda. Minu imeline päev oleks Maldiividel, ma ju ei saa sinna kohe lennata. Mul ei ole raha, ma pean käima tööl ja hoolitsema perekonna eest. Jah, ma tean seda...Aga sa saad sellest kõigest hoolimata oma päeva imeliselt veeta. Sa ei pea tegelema probleemidega terve kuu aega. Leia sellele kohe lahendus, jah nüüd! On väga vähe probleeme, mis ei ole koheselt lahendatavad. Enamusel probleemidel on 5-minutilise mõttekäigu kaugusel lahendus ootamas. Aga ei suvatseta seda leida, sest lihtsam on mitu nädalat masenduses olla ja kurta, et elu teeb seda kõike kogu aeg just sinuga.

Miks me raiskame oma aega ja hetki inimestele, kes meist ei hooli? Miks me üritame ikka ja jälle parandada vanu suhteid, mida enam nagunii korda ei saa? Miks me teeme tööd, mis meile ei meeldi ja elame koos inimesega, kellega on ainult tülid? Teeme seda, sest see on omamoodi harjumus, millest on kujunenud eluviis. Sa üritad endiselt oma eksi tagasi saada ning teed kõik võimaliku, et ta südant võita. Samal ajal jooksevad su elust läbi kümned toredad inimesed, kes oleksid sinust hoolinud ja kellega sul oleks hea koos olnud olla. Sina aga olid sel hetkel justkui pime ja ei näinud uusi võimalusi, sest olid hõivatud vanade probleemidega.

Öeldakse, et vana hoiab ära uue tulekut. Nii on absoluutselt iga asjaga. Seega, kui sa tahad, et su ellu tuleksid uued inimesed, uued väljakutsed ja uued huvitavad hetked, siis pead loobuma sellest, mis sind õnnetuks teeb. Sa ei saa tunda rõõmu, elada imelist elu ning nautida hetke, kui sa oled hõivatud pidevalt probleemidega ning otsid põhjuseid olemaks mitte õnnelik.

Meil on unistused ning ma usun, et igaühes on olemas potentsiaal, et elada unistuses. Potentsiaal selleks, et teha midagi võimsat ja tõmmata oma ellu inimesi, kellega on meil hea koos olla ning kes meist hoolivad. Meil kõigil on võime võtta vastu suuremaid väljakutseid ja mängida suuremat mängu. Aeg, mis meile on antud, pole piiritu. Me peame seda kasutama ning ei tohi lasta raisku minna ühelgi hetkel!