Raepressi andmeil on Tondiraba spordikeskuse juhataja roll juhtida asutust, tagades põhimääruses ette nähtud ülesannete täitmine - asutuse valduses oleva vara valdamise korraldamine, selle kasutamine ja käsutamine. Koreograafi haridusega Jelena Glebova uue ameti kohustuste hulka kuulub linnavalitsuse teatel "asutuse majandustegevuse juhtimine, asutuse tulemusliku töö tagamine, asutuse üldseisundi ja arengu eest vastutamine, asutuse eelarve piires linnavara säilimise ja eelarvevahendite õiguspärase, sihipärase ja otstarbeka kasutamise eest vastutamine".

Küsimusele, mitu inimest ja kes Glebova meeskonda kuuluma hakkavad, ei oska linnavalitsus aga veel vastata. "Kuna asutuse juhataja asub tööle 1. juulist 2014, siis on personali/meeskonda puudutavad küsimused ennatlikud," seisis Delfile saadetud Raepressi vastuses. Ka ei tea linnavalitsus veel, kui suur palgasumma spordihalli direktorile esialgse plaani järgi ette nähtud on.

Et Glebova uus ametikoht kõrgemate jõudude poolt kingikotti pakitud põrsana vastu sai võetud, kinnitas ka värske Tondiraba juhataja ise kolmapäevasel linnavalitsuse pressikonverentsil Delfile. Glebova sõnul saab ta enda palganumbri teada alles siis, kui uue meeskonnaga lõpuks maha istub ja eelarve paika paneb.

Tippspordi iluuisutajana lõpetanud Jelena Glebova määrati Tondiraba spordikeskuse juhiks ühehäälselt kolmapäevasel Tallinna linnavalitsuse istungil. Värske spordihalli juhataja kinnitusel valiti ta Tondiraba direktoriks ilma konkursita ning linnapea Edgar Savisaare ettepanekul.

Iluuisutaja sõnul sai ta spordikeskuse juhiks pigem linnavolikogusse kui Keskerakonda kuulumise tõttu.

Vaata ka videost, milline näeb Tondiraba hall välja ning mida rääkis Glebova oma uuest ametist kolmapäeval: