Ehitust saad õppida traditsioonilisel erialal, aga võid valida ka teedeehituse valdkonna. Teedeehitusmasinad on tänapäeval keerukad, aga meil on tipptehnoloogia, millel kogemust saada.

Meil on traditsioonilised ja kaasaegsed erialad
Kellel on suurem arvutihuvi, siis lähemalt saad tundma õppida arvuteid ja arvutiprogramme ja kõike IT-sse puutuvat.
Kellel on aga soov saada süvendatult oskusi puhastustöödes või vastavate tööde korraldamisel, siis Järvamaa Kutsehariduskeskus on õige koht.

Transport ja kaubandus on arenev valdkond. Õppida saad kaubakäsitlejaks, veokorraldajaks, logistikuks, laohoidjaks, müüjaks. Head oskused saad müügi- ja ärikorraldusest ning väikeettevõtlusest.

Kui hing kisub autode poole, siis õpi autotehnikuks või autodiagnostikuks. Ja kui vajad elule veidi särtsu, siis elektrikuks.

Meil on head ja väga head õppimis- ja elamistingimused
Enamik kooli õppekeskkonnast on äsja renoveeritud või uusehitised. Õppebaasid on korralikud. Samuti püüame hoida tasemel erialaseid õppevahendeid. Selleks on koostöölepingud mitmete ettevõtetega. See tagab alati kõige kaasaegsema tehnoloogia omas valdkonnas.

Õpilaskodud on mugavad, kaasaegsed ja parimate hostelite tasemel. Õpilasköök on tänapäevane ja seda hindavad inimesed ka väljastpoolt kooli. Püüame hoida oma teeninduse taset kõrgel.

Ja nii nagu kõikides kutseharidust andvates koolides saad osa mitmetest soodustustest, olgu siis elamise, toitlustuse või transpordikulude osas. Samuti on võimalik taotleda õppe- ja eritoetust.
Ja kui omad juba kogemusi ja suuremaid teadmisi varasemast, siis arvestame sellega.
Teadmisi ja kutset võid tulla omandama igas eas.

Meie moto on — Õppimine on südameasi!
Tule meile õppima!

Jaga
Kommentaarid