Glebova ütles linnavalitsuse pressikonverentsil, et soovib Eesti spordi maailmapildile tagasi tuua. "Saame populariseerida laste ja noorte seas iluisutamist, curlingut jne. Hoones on kaks treeningplatsi ja üks võistlusareen, kus saab korraldadada ka kontserte," sõnas ta.

Ehitustööde tähtaeg on 21.07, jääd hakatakse valmistama 14.juunil. Glebova alustab tööd alates 1. juulist.

Tallinna Linnavolikogu otsustas üle-eelmisel nädalal asutada Tallinna Spordi- ja Noorsooameti hallatava asutuse Tondiraba Spordikeskus. Otsuse eelnõus seisab, et spordikeskuse juhataja määrab, käsutab ja vallandab linnapea.

Tallinna Linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimees Eerik-Niiles Kross rääkis toona, et avatava Tondiraba spordikeskuse juhataja koht on juba määratud noorele iluuisutajale Jelena Glebovale. Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et Glebova on üks kandidaate, kuid ühegi teise kandidaadi nime ei nimetatud.

Tondiraba Spordikeskuse puhul on tulevikus tegemist Lasnamäe linnaosa suurima spordikeskusega, mis teenindab nii Lasnamäe kui ka ülejäänud Tallinna linnaosade elanikke.

Suvel valmiva jäähalli peaväljakut on võimalik kasutada nii iluuisutamise, jäähoki, võrkpalli, käsipalli, iluvõimlemise ja muude spordialade treeninguteks ja võistlusteks kui ka kultuuriürituste korraldamiseks. Jäähalli kahte harjutusväljakut on võimalik kasutada ilu- ja kiiruisutamise, jäähoki ja curlingu treeninguteks ja võistlusteks.