Selleks oodatakse kõiki tuleteekonnal osalevaid kollektiive ja Eesti kultuuriloolasi täiendama TuleTulemise lehekülge Vikipeedias.

Selle leheküljele ülesanne on koguda ja jagada võimalikult laialdast infot nii TuleTulemisel osalevatest kollektiividest kui ka paikadest, mida laulu-ja tantsupeotuli 2014. aastal läbib.

Laulu- ja Tantsupeo SA palub lehekülge täiendada hoole ja armastusega, sest leht saab olema peamine infoallikas nii tuletulemise jälgijatele kui ka meediale. Sellest saab meie ajalugu, edastas SA.

Nõuandeid tuletulemise kodulehelt:

  • Kollektiivide nimed on soovitav linkida kollektiivide kodulehele või eraldi lehele Vikipeedias. Nii saate hulka rohkem infot edastada ja pikk tekst ei koorma TuleTulemise lehte. 
  • Kindlasti lisage infot paikade kohta, mida tuli läbib! Iga kollektiiv, kes ühte või teist etappi sõidab, võiks võtta auasjaks, et selle etapi kohta Vikipeedias ka piisavalt teavet oleks. Ajalugu, kultuurilugu, majanduslugu - kõik on põnev! Ka seda infot kajastage lühikeste lausetega ja lisage linke muudele allikatele. 
  • Hea oleks, kui jõuaksite oma väärt teadmisi jagada juba enne TuleTulemise algust 15. juunil. 
  • Ja mõistagi, palun olge vastutustundlikud! Sisestatav info olgu usaldusväärne ja siiras. 
  • Kui teabe sisestamine tundub tehniliselt keeruline, siis paluge abi sõpradelt - selleks sõbrad ongi!

Seda, millised asulad TuleTulemises osalevad ja kuidas teekond kaardil välja näeb, vaata siit.