Samuti on Premia Lottemaal politseipunkt kaotatud-leitud lastele ja nende vanematele ning eraldi soojustuse ja valgustusega telk beebide toitmiseks ning mähkimiseks.

"Teame omast käest, et vajadus väikelaste puhkeala ning lastevankrite hoiutelkide järele on suur. Meil on väga hea meel, et nii Lottemaa kui Premia ideega kohe kaasa tulid ning aitavad luua meie kõige pisimatele peolistele ja nende vanematele eraldi väikese saarekese keset seda inimmerd. Lottemaa on koht, kus lapsed saavad koos vanematega pisut peomelust puhata ning kus emadel-isadel on mugav päris väikeste eest hoolitseda," sõnas Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA teabejuht Sten Weidebaum.

Premia Foods AS juhatuse esimehe Katre Kõvaski sõnul tekkis mõte lõbusaks ja praktiliseks lastealaks koostöös Laulu- ja Tantsupeo SA-ga, et teha vanematele lastega laulupeo külastamine mugavamaks ning pakkuda pere pisimatele võimalust pidustuste vahel mängida või hinge tõmmata.

"Lisaks laulupeol avatavale Premia Lottemaale on kõik pisiperega tantsupidu külastavad inimesed oodatud jätma oma lapsevankri sissepääsude juures asuvatesse Premia telkidesse. Laulupeo peasponsorina soovime anda oma panuse sellesse, et peost osavõtt oleks kõigile osalejatele võimalikult muretu," lisas Kõvask.

"Premia Lottemaal on kõikidel lastel võimalik joonistada ning meisterdada, kohtuda Lotte, Bruno ja teiste Lottemaa elanikega, tutvuda erinevate atraktsioonidega. Ka ootab lapsi Lotte isa Oskari kõige uuem leiutis: jäätisemasin," sõnas Lottemaa programmijuht Hana Kivi.

Lasteala on küll piiretega turvatud, kuid ei ole mõeldud lastehoiuna ning sinna on oodatud lapsed koos vanematega. Selleks, et vanemad saaksid pidustustel toimuvaga siiski pidevalt kursis olla, on neile Premia Lottemaal eraldi istumisala, kus on ekraanidelt võimalik laval toimuvat reaalajas jälgida.

Premia Lottemaa asub Tallinna lauluväljaku laulukaare taga ning on avatud 5. juulil 15.00 – 00.00 ja 6. juulil 13.00 – 21.00.