Eile hommikul kontrolliti samuti Rootsist laevaga Tallinnasse saabunud 234 mootorratta juhti. Neist 14 olid joobetunnustega ning nende suhtes alustati väärteomenetlused, ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Delfile.


Eilse päeva jooksul kontrolliti Tallinna Vanasadama terminalides teiste laevadega saabunud 87 mootorratturit, neist ühel ei olnud esitada juhiluba ja ühel ei olnud kaasas tsikli registreerimistunnistust.

5.-9.juunil toimub Tallinna Lauluväljakul ülemaailmne Harley Davidsonide kokkutulek, mis toob Eestisse kümneid tuhandeid mootorrattahuvilisi.

Ürituse korraldab MTÜ Harley-Davidson Club Estonia. Festivali üritused toimuvad 5., 6. ja 7. juunil kella 23.00-ni. Kella 23.00-st kuni 04.00-ni korraldab DJ vaikset muusikat festivaliala kontserdialal. Eraldiseisvatel parkimis-, telkimis- ja ööbimisaladel üritusi ei toimu.

Korraldaja võimaldab Super Rally 2014 osavõtjatele ööbimise lauluväljakul ja selle vahetus läheduses. Telkimiseks ja ööbimiseks kasutatavad alad piiratakse aiaga, neis kehtib kella 23.00 kuni 07.00 öörahu.

Aladel korraldab turvavalvet AS G4S.