Näitusele on valitud fotosid, mis sobiksid toidukoha atmosfääri ja annaksid edasi fototiimi töö mitmekesisust. Delfi fotograafid teevad aastas tuhandeid pilte, mis lisaks igapäevasele uudissisule kajastavad ka huvitavaid hetki elust ja Eestimaa ilusat loodust.

"Delfi fotopangas on imeilusaid pilte, mis kõnetavad paljusid ning vajaks kindlasti suuremat väljundit. Tahame näitusest teha traditsiooni, mis toob rohkem esile Delfi fotograafide suurepärast tööd," rõhutas näituse olulisust Delfi tegevjuht Mari-Liis Rüütsalu.

Näitus on üleval kuni septembrini. Kui mõni pilt seinalt või Delfi veebist kohe eriliselt kõnetab ja tekib soov see enda seinale riputada, tasub ühendust võtta aadressil pressifoto@delfi.ee ning korraldame pildi tootmise just vastavalt tellija soovidele.

Eesti suurim uudisteportaal Delfi tähistab sel sügisel 15. juubelit. Delfi loodi 1999. aasta novembris, tänaseks külastatakse Delfi keskkonda nädalas regulaarselt enam kui 1,2 miljonist brauserist.

Delfi foto- ja videotiim teeb lisaks fotodele ka kvaliteetset videosisu ja toodab oskuslikult ka otsepilti olulistelt sündmustelt nii Delfi kui ka Eesti Päevalehe keskkonda.

2013. aasta pressipreemiate jagamisel võitis Delfi fototiim neljast auhinnast kaks - parima uudisloo pildi auhinna pälvis Andres Putting ning spordipildi auhinna Hendrik Osula.