"Ei pea ja ei tohi! Ma näen iga päev vaeva, et oma palka kätte saada ning siis mingi võõras loll tuleb seda kahandama. Nende seaduste tegijate eesmärk on rattureid vähendada ja panna haisvat ühistransporti kasutama. Tänan, ei! Mina teiste nohu omale ei taha. Tundub, et nende "riigimeeste" mõistus on juba mai +30 kraadise kuumusega seal kiivri all lolliks kuumenenud."

"Ei! Trahvima peaks kõrvaklappidega sõitjaid ja koerapissitajaid, kes lasevad oma koertel rattateedel pika peene nööri otsas ringi joosta."

"Ei poolda rattakiivrita sõidu eest trahvimist. Selle poolt olen aga igati, et riik ja ühiskond rattakiivri kasutamist populariseerib ja et ta kuni 15-aastastele kohustuslik on. Kui niisama rattaga trenni teha, siis on kiiver okei, aga kui poodi sõita või muid lühikesi otsi teha, siis muutub tüütuks: poodi näiteks ei taha kiivriga minna ja õue ratta külge ka jätta ei julge – ühiskond on meil selline, kus varastatakse palju. Ja kui plaanid ja normid on kätte jagatud, ega siis ment ei mõtle – teeb ikka trahvi ära, hoolimata sellest, et kiivri mittekandja oli vana taat, kel korra vaja poes ära käia. Järgmisest aastast kaob hoiatusmenetlus ära, nii et võib igal juhul arvestada trahviga."

"Ettepanek: trahvida lühikeste pükste kandjaid, sest kukkudes võivad olla kriimustused jalal ettearvamatult suuremad kui pikapüksikandjatel!"

"Loll mõte. See on üks järjekordne nn nanny law, millel pole muud mõtet kui teha suurem hulk inimesi seaduserikkujaks, tuues põhjenduseks inimeste mõtlemisvõimetuse. Kes hoolib endast ja teistest, see kasutab kiivrit, aga seda kohustuslikuks muuta on sama loll kui see igal pool ja ajal helkuri nõudmine. P€#se laiaks istujate hulk on ilmselgelt ületanud igasuguse mõistlikkuse piiri ja enese eksistentsi õigustamiseks tegeletakse mingite jaburate eksperimentidega. Järgmiseks ilmselt jalgratturid liikluskindlustust ostma ja sealt edasi kiivrid ja helkurvestid kõigile jalakäijatele..."