Kuid olgu öeldud, et eluksvajalikke mineraalne ja vitamiine ma neist ei saa, kuigi viimaseid on vägagi vaja, sest olen 17-aastane kooliõpilane, sportlane ja lisaks veel jalgpallikohtunik, mis tähendab, et on ka päevi, kus lahkun kodust kell 7.00 hommikul ja saabun kell 21.00. Õuntest selle jaoks energiat ei ammuta.

Selle dieedi eelis on see, et erinevalt teistest dieetidest, pole tühjakõhutunnet, sest võin õunu süüa nii palju kui hing ihkab ja vesi on samuti suurepärane täiskõhutunde tekitaja.

Eesmärgiks on 5 päeva selle dieedi peal olla, kauem ei julge, sest pole erilist soovi oma tervist ohtu seada.

I päev
78,6 kg
Esimene päev möödus edukalt, mingeid probleeme ei tekkinud, muidugi oli väga raske vaadata, kuidas koolikaaslased tangivad head paremat puhvetist ja õhtul perekond einestas. Kokku tarbisin 7 õuna ja 1,5 liitrit vett.

II päev
78,6 kg
Teisipäev, ehk minu kõige raskem nädalapäev. Hommikul kooli, peale kooli jõusaali, siis näiteringi ja päev lõpeb jalgpallitrenniga. Nagu polekski aega söömiseks, nii see ka on. Koolipäeval (7 õppetundi) hävitasin 4 õuna ja peaaegu ühe liitri H-kaks-O-d. Ja järgneva päeva jooksul 2 õuna ja sama palju vett. Suutsin päeva edukalt õhtusse saata.

III päev
78,4 kg
Päev, kus saan kõige rohkem magada. Üllatuseks tuli see, et ärgates tundsin end üpris väsinuna, eeldasin, et eelnev päev andis ikka tunda. Hävitasin 2 õuna ja klaasi vett ning liikusin kooli. Koolis oli tavaline päev - kestis kolmeni ja selle ajaga tarbisin ühe õuna ja pudeli vett. Peale seda trenni ja koju magama. Võin julgelt tunnistada, et tundsin märkimisväärset energiapuudust.

IV päev
78,3 kg
Üks väga raske päev, tarbisin sama palju õunu ja vett nagu ikka. Päevakava sarnaneb teise päevaga. Kuid see päev osutus mulle saatuslikuks, kui õhtuses trennis hakkas mul väga paha ja pilt värisema. Olgu öeldud, et õues oli ka meeletult palav (29 kraadi). Peale trenni oli väga jõuetu tunne ja tahe dieediga jätkata oli olematu.

Jah, ma kukkusin selle dieediga läbi, kuid sellega ei kaasne mingisugune häbitunne, sest iga organism on erinev. Ma ei tea, kas see terviserike oli halb juhuste kokkumäng või sõltus see dieedist. Dieeti ma soovitaks ikka proovida, õpite oma organismi paremini tundma ja saate hea kogemuse, sest lõpus võidavad need, kellel mullas olles kogemusi on, kuid tuleb ka alati piiri pidada!