Moskva linnavalitsus kavatseb maha müüa kõik kõrghooned Novõi Arbatil, et uued omanikud ehitaksid need kolm hoonet ümber hotellideks. See on seotud 2018. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiriga, mis toimub Venemaal ja mille üks korraldajalinnadest on Moskva, vahendab Novaja Gazeta.

Raadiojaama kollektiiv otsib juba kolimiseks uusi ruume. Intervjuus Interfaxile rõhutas Ehho Moskvõ peatoimetaja Aleksei Venediktov, et linnavalitsus peab end üleval „väga lojaalselt“, aidates otsida uusi ruume ega „taha, et seda poliitiliselt angažeeritaks, et nad nagu tunneksid „Ehhole“ kaasa, sest see pole tõesti nii ja me saame sellest aru“.

Raadiojaama eelarves pole kolimiseks raha ette nähtud, lisas Venediktov. „See on küsimuse peadirektorile, tema vastutab raha eest,“ ütles Venediktov.

Selle aasta veebruaris nimetati Ehho Moskvõ uueks peadirektoriks Jekaterina Pavlova. Eelmise peadirektori Juri Fedutinovi volitused peatati ennetähtaegselt. Seda nimetamist peeti poliitiliseks, märgib Novaja Gazeta.