Lisaks jälgib Delfi valimisõhtu sündmusi otseblogi vahendusel, kus vahendame uudiseid, fotosid, killukesi nii valimistulemuste ootusest kui ka erakondade peopaikadest üle Tallinna.

Otsime Eestist Euroopat Raivo Vare, Hardi Volmeri, Mihhail Lotmani, Mihkel Kunnuse, Piret Järvise ja Manona Parisega ning koos nendega katsume leida ka vastuse küsimusele, mida Euroopas olemine Eestile on andnud. "Otsime kinnitusi arvamusele, et Eestis jätkuvalt ei tajuta, et Euroopa - see olemegi ju meie. Arutame, kuidas tuua Euroopat Eestisse ja kas Euroopas ka Eestit keegi ootab," ütleb Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Kesköö lähenedes on stuudios poliitikud, kellega koos ootame valimistulemusi ning võitjate selgumisel pinnime, millised on nende edu saladused.

Lisaks teeme otselülitusi erakondade valimispidudele ning Krister Parise reportaaži vahendusel heidame pilgu Ukrainasse, kus samal ajal presidenti valitakse. Õhtu jooksul saavad selgeks ka Eesti Ekspressi kui ka Delfi ennustusmängu võitjad.

Reaalajas saab valimistulemusi jälgida nii otsesaate kui ka Delfi portaali vahendusel. Valimiskohvikut juhivad Delfi arvamustoimetaja Madis Vaikmaa ja Eesti Päevalehe veebi ja digilehtede tegevtoimetaja Ave Tampere.

"Ave ja Madis said kohalike valimiste ajal esimese suurema karastuse ja õppetunni. Usun, et nende juhitud show on just selline, mida inimesed tahavad vaadata pärast pikka varasuvist pühapäeva," uskus Soonvald.
Delfi TV valimissaated on nähtavad kõigile Delfi lugejatele Delfi.ee esilehel nii arvutis, tahvelarvutis kui ka mobiilis.