Naine kirjeldas sotsiaalmeedias, et käis koos sõbrannaga eile Kadriorus lastega jalutamas ja ühel lastest oli vaja minna WCsse.

Russalka juures silmasidki nad kolme välikäimlat. Neist keskmisest tuli välja üks mees.

Enda sõnul läks naine kiirustades esimesse käimlasse, mis ette jäi. Avalikus käimlas ei lubanud ema lapsel potile istuda, vaid hoidis last oma käte peal, vaatas juhuslikult käimlas ringi ja silmas mingist august Samsungi musta telefoni filmimas seda, mis kabiinis toimub.

"Kaamera oli pandud vastu isetehtud auku ja see pervert filmis mu lapse pissimist!!!!" kirjeldas naine juhtunut Facebookis ja tunnistas, et oli juhtunust šokis. "Võtsin poisi potilt ja tormasin välja. Sõbranna küsis, mis juhtus, ütlesin, et mingi pervert filmib seal."

Naise sõnade kohaselt tuli mees välikäimla tagant välja ja kadus kärmelt Russalka poole. Ema panin lapse riidesse ega suutnud uskuda, mis just oli juhtunud.

"Natukese aja pärast läksin vaatama seda keskmisest käimlat, kus too mees oli olnud ja mis ma nägin!! Mõlemal pool oli tehtud noaga nikerdades mehe rusika suurune auk, täpselt selle koha peale, et näeb seal asja ajamist," jagas naine oma nädalavahetule läbielatut sotsiaalmeedias.

Põhja prefektuuri kesklinna konstaablijaoskonna juht Uudo Sepa ütles Delfile, et käesolevaks hetkeks ei ole konkreetse juhtumi kohta politseile avaldust tehtud.

"Kindlasti tuleks taolistest juhtumitest ning isikutest võimalikult kiiresti politseid teavitada, sest nii on suurem tõenäosus ka rikkuja vastutusele võtta ning tema edasist tegevust takistada," soovitas Sepa.

Politseinik lisas, et kindlasti tuleb kasuks isiku võimalikult täpne kirjeldus, mis aitaks korrakaitsjatel rikkuja tabamiseni võimalikult kiiresti jõuda.