* 350.- on võimalik nädal Hispaanias puhata, saab nii elamise kui ka söögid joogid ja lennupiletid ka. Laagri eest on see ikka väga kõrge hind. Kui enamus peresid teenib 350 eurot terve kuuga ja see siis maksta lapse laagrile? Mina ka ei maksaks, isegi kui 3x350.- teeniks .

* Ühe nädala eest 350.- on tõesti palju!
Sest olgem ausad, paned natuke juurde, näiteks 450 euro eest saab juba välismaal kuurortis puhata (lennuk edasi-tagasi, hotell, toitlustamine).

* Sai eelmine aasta Varnas Kuldsetel liivadel 4* hotellis käidud 1 nädal "kõik hinnas" (ka alkokokteilid) 399 EUR-i üksinda toas, transfeer, lend jne...muuseas täiesti korralik hotell oli, Eestis lüpstakse ikka täiega ja mõnuga.

* Uskumatu hind Eesti palkade juures, nädalase tantsulaagri hinnaks oleks minu meelest õiglane küsida ca 150 euri, kuid mitte rohkem. Aga võib-olla tõesti mõned inimesed on nii Eestis kinni, et ei saagi aru, et hind liiga kallis on, vaid ilguvad veel takka, et ära saada oma last, kui ei meeldi. Kuidas me üldse nii kaugele jõudnud oleme, et üldse julgetakse küsidagi nii suurt summat mingi nädalase kepsutamise eest? Ise resideerun hetkel Austraalias, mis on rikkuselt 10. riik maailmas. 350 euri eest saan nädalaks ajaks lennupileti Balile, toa kolme tärni odavamas hotellis ning lennupileti tagasi Perthi.

* Naljakas, et laager maksab 350 eurot... Minu lõpuekskursioon, mis kestis 9 päeva maksis 350 euri (+taskuraha) ja reis oli ikka korralik - Eesti - Soome - Rootsi - Norra - Taani - Saksamaa - Belgia - Holland - Saksamaa - Poola - Leedu - Läti - Eesti. Ööbimised oli peale Hollandi Soome - Rootsi laeval, Saksamaal (2ööd), Holland(4ööd) ja Poolas.