"Elron palub reisijail, kes viibisid 16. aprillil Raasikul liiklusõnnetusse sattunud Tallinn-Tartu rongis 290 ja soovivad esitada kahju hüvitamise nõuet, pöörduda nõudega ERGO kindlustusseltsi poole," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

Reisijad võivad külastada lehekülge www.elron.ee/kahjuteave, kus on välja toodud selgitused, millise info millisel kujul ja kellele täpselt peaks Raasiku õnnetuses osalenud reisijad esitama, et kindlustusandjad saaks tekkinud kahju hüvitama asuda.

ERGO teatas aga, et vastavalt kehtivatele piirmääradele hüvitatakse varale (sh rongile) tekkinud kahju kuni miljoni euro ulatuses.

Rongis hukkunu omastele hüvitatakse matusekulud ja juhul, kui oli ülalpeetavaid, siis ka elatise vähenemise osa neile. Samuti hüvitab ERGO 12 õnnetuses vigastatu ravikulud ning vajadusel ka muud tervisega seotud kahjud.

„Tunneme kaasa hukkunute lähedastele. Anname omalt poolt kõik, et edasine sujuks võimalikult ladusalt ega põhjustaks kellelegi lisakannatusi,” sõnas ERGO Insurance SE kahjukäsitluse osakonna juht Caterina Lepvalts.