Mõtte just seda eksperimenti teha sain ühest saatest, kus sellest räägiti ja järele tehti. Organismi kontrolliti enne eksperimenti, selle ajal ja pärast eksperimenti. See pidi aitama inimese organismi puhtamaks ja paremaks teha ning vähiriski alandama.

Proovisin katset teha kahel korral, ebaõnnestusin mõlematel. Väga raske on seda teha, kui sind ümbritseb väga maitsev toit, suupisted ja maiustused. Aju teab, et neid süüa ei tohi, kuid seetõttu tekib 100 korda suurem isu keelatud asjade järele, mida tavaliselt pigem ei söökski.

Esimene päev 25.04.2014

Proovisin sellega alustada, aga kuna olin haige ja pidin kodus olema ning ema oli eelmine päev kõike paremat ostnud ja organism oli nõrk, pidin siiski sööma ja murdusin. Teine katse alustada oli järgmisel päeval.

Teine päev 26.04.2014

Algus polnudki hull, kuid siis hakkas iga tunniga enesetunne halvemaks minema, silmaalused muutusid tumedaks ja nägu oli kaame, peavalu tekkis ka, kuna polnud ju midagi hommikul söönud.

Vett peab jooma pidevalt, et mitte kõhul lasta tühja tunnet tunda. Mõnel päeval, kui ei jõua süüa ja pole aega, on palju lihtsam, kui siis, kui pead nimelt midagi tegema ja midagi süüa ei tohi.

Mina seda katset teha ei suutnud, kuna hakkas halb ja otsustasin end mitte piinata, seega kukkusin oma eksperimendiga läbi ja enda puhul tõestasin, et see pole võimalik.

Järgmisel päeval tegin aga lisa ja proovisin uut asja. Nimelt ma sõin hommikul ilusti ja ülejäänud päeva tarbisin vett ning see oli palju-palju kergem ja parem, kuna inimese organism vajab siiski hommikul toitu, et ärkvel püsida ja end hästi tunda, seega tõestasin hoopis seda, kui tähtis on hommikusöök. Süüa hommikust ja enesetunne on palju rõõmsam, energilisem, aju töötab hästi ja ei teki väsimustunnet.