"Mida kauem on tänane linnavalitsus võimul, seda enam liigub rõhk elanike huvidelt iseenda võimu
hoidmisele. Seda silmas pidades ei tohiks tulla uudisena, et Tallinn leiab kümneid tuhandeid reklaamimaks lasteaedade mänguväljakute avamist, kuid ei vaevu elanikke põhjalikult teavitama linna ühe olulisema tee sulgemisest. See inimkatse tehakse esmaspäeva hommikul, nädala suurimal tipptunnil," on Jürgenson Delfi küsimustele vastates irooniline.

"Mänguväljakute lintide lõikamine enne valimisi võib tuua nii mõnegi lisahääle võimuerakonnale, aga pikad ja tüütud teeremondid valijat ei meelita. Pigem võime oodata pidulikke lindilõikamisi
ja miks mitte ka suurt reklaamikampaaniat, kui uus trammitee valmis saab ning
saastekvootide eest ostetud trammid seal ringi sõitma hakkavad," lausus eksminister Jürgenson.

Tema sõnul on Tallinna linnavalitsus loobunud oma tõelise olemuse varjamisest. "Enam isegi ei üritata peita linna raha suurt raiskamist ja Keskerakonna huvide rahastamist maksumaksja taskust," märkis ta.

"Põhjust selliseks käitumiseks ei ole vaja kaugelt otsida. Edgar Savisaar ja tema erakond on aru saanud, et nende valijat taoline rahaloopimine ei kõiguta. Savisaart toetatakse kui jumalust
ning iga tema sõna ja tegu võetakse puhta tõena. Sellele aitab tublisti kaasa ka linna poolt loodud (taas maksumaksja raha eest) propagandameedia."

Tallinnas Pärnu maanteell algab massiivne teeremont esmaspäeval ja kestab sügiseni.