2010. aastal kirjutas Äripäev, et toona pistiseskandaali sattunud AS Signaal varjab enda omanikku Šveitsi firma abil ning et Äripäevale on kolmest allikast kinnitatud, et Signaali tegelik omanik on suurettevõtja Urmas Sõõrumaa.

Nimelt kirjutati lehes lahti pikk ja keerukas skeem, mille tulemusel müüdi AS Signaal 10 miljoni krooniga edasi OÜ-le Biljon Investments, kes mõned kuud hiljem müüs Signaali omakorda 10 miljoni krooniga edasi toonasele omanikule Neu Zuger Treuhand.

Biljon Investmentsi asutaja ja omanik oli toona aga seesama Paul Varuli advokaadibüroo advokaat Ants Mailend, keda lehe sõnul võib nimetada ka Urmas Sõõrumaa abiliseks või äripartneriks, sest Mailend oli ka toona Sõõrumaale kuuluva OÜ Rotermann City asutaja ning juhatuse liige.

Lehe väitel tegi Signaali tollane müüja Andres Peets hämmastavalt kehva tehingu, sest müüs Signaali neli korda kehvema hinnaga, kui ta selle Tallinna linnalt ise ostis. Seega oleks advokaat Ants Mailend võinud 2008. aastal kandideerida aasta ärimehe tiitlile, sest tema väikesel osaühingul õnnestus osta Signaal umbes kümme korda madalama hinnaga, kui ettevõtte väärt oli.

Tänane Ärileht kirjutas, et kuigi Neinar Seli astus Eesti Antidopingu nõukogust tagasi, kinnitati Seli asemele selle liikmeks Varuli advokaadibüroo vandeadvokaat ja partner Ants Mailend. Paul Varuli advokaadibüroo vandeadvokaadid on aga aastakümneid ajanud Seli asju ja esindanud tema huvisid.

Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles kinnitas aga oma vastulauses Ärilehe artiklile, et Eesti Antidopingu nõukogu liikmeks nimetatud vandeadvokaat Ants Mailend ei ole Neinar Selit ega temaga seotud ärisid nõustanud.

„Selit on nõustanud Varuli advokaadibüroo mitmed teised advokaadid, kuid mitte Mailend,“ seisab olümpiakomitee saadetus vastulauses.