Viiest võitjast neli on nüüdseks ka oma võitu vormistamas käinud, ühte Bingo Loto jackpoti võitnud internetimängijat ootab Eesti loto veel oma võitu vormistama.

Bingo Lotoga võitis 150 651 eurot Tartus elav naine, kes ostis võidupileti Tallinnast, Tondi R-kioskist ning kelle peres kasvab kaks kooliealist last. Pere plaanib võidu investeerida laste tulevikule mõeldes, kindlasti minnakse ka reisile.

Teine Bingo Lotoga 150 651 eurot võitnud mängija on pensioniealine mees Raplamaalt, kes soetas võidupileti Kadaka Selverist ning kel oli eelmisel kolmapäeval sünnipäev. Võit selguski perega koos sünnipäevalauas lotosaadet vaadates. Et mehe kahel lapsel juba endal pered, siis plaanib lotovõitja saadud raha eest tasuda laste laenud ning teha oma kodus remonti.

Mõlemad Viking Lottoga 5+1 tasandi võidu saanud mängijad on Viking Lottot mänginud juba mängu turuletulekust saati. Üks 119 370 eurot võitnud mängijatest oli vanem mees, kes ostis oma võidupileti Eesti Loto kauplusest ning kes aktiivse inimesena otsib tegevusi, et pensionile lisa teenida. Perega, kuhu kuuluvad ka juba täiskasvanueas lapselapsed, plaanib mees võidurõõmu jagada peale seda, kui võidusumma on arvele laekunud.

Teise Viking Lotto võitja jaoks oli eelmine kolmapäev eriti edukas – aastaid oma numbritega mänginud mees võitis oma internetist ostetud süsteemimängu piletiga lisaks 5+1 tabamusele ka 5 tabamuse ja veel kaks väiksema taseme võitu kokku summas 122 562 eurot. Võitjaks osutus finantsvaldkonnas töötav pereisa, kellel on kaks väikest last ning kes võidusumma eest plaanib muuhulgas tagasi maksta hiljuti võetud remondilaenu.