Peaministri büroo juhataja Liina Kersna sõnul alustab Maris Lauri peaministri nõunikuna tööd 2. aprillil.

Uute nõunikena alustavad tööd lisaks Laurile Rõivase endised nõunikud sotsiaalministeeriumist Anni Tooma ja Gerli Nurms. Senistest nõunikest jätkavad uue peaministri meeskonnas nõunikud Aare Järvan, Märt Volmer, Toomas Kiho ja Janis Kukk.

Peaministri büroost lahkub töölt kaitseväe endine juhataja erukindral Ants Laaneots, samuti lahkuvad nõunikud Mihkel Lees ja Kalev Kukk. Endisest nõunikust Anne Sullingust sai uue valitsuse ettevõtlus- ja väliskaubandusminister.

Maris Lauri töötas aastatel 1998-2011 Hansapangas ja hiljem Swedbankis peaanalüütikuna. Varasemalt on ta töötanud analüütikuna ka majandusministeeriumis, Eesti Pangas ning Tallinna Pangas.

Tallinna tehnikaülikoolis avaliku halduse eriala lõpetanud Gerli Nurms on töötanud riigikantselei tippjuhtide kompetentsikeskuses, kus tema ülesandeks oli toetada avaliku teenistuse tippjuhtide värbamist, hindamist ja arendamist. Sealt suundus ta tööle ministri nõunikuks sotsiaalministeeriumisse.

Samas ülikoolis haldusjuhtimise eriala lõpetanud Anni Tooma on varasemalt töötanud rahvastikuministri büroos ministri nõunikuna ning seejärel riigikogu Reformierakonna fraktsiooni nõunikuna ja sotsiaalministri nõunikuna.