Eile Lasnamäel Lindakivi silda ületades torkas silma, et sillapiire on ohtlikul määral kahjustatud: nimelt koosneb piire nelikanttorust kokkukeevitatud raamidest, milledele on tõmmatud terasvõrk, ning konstruktsioon iseenesest on elegantne ega varja vaadet, kuid kuna peale selle silla rajamist 1980ndatel ei ole sillakonstruktsioone oluliselt uuendatud (silla külge reklaamtahvlite ja valimisreklaamide riputamist ei saa vist uuendusteks pidada), on konstruktsioonid küllaltki kehvas seisus.

Nagu piltidelt näha, ootaks allakukkujat ees päris tõhus obadus - ise hüppasin 2003. aastal tulekahjust pääsemiseks 6 meetri kõrguselt alla, tulemuseks mõlema kannaluu murd. Silla piirde ääres jalutamine on väga populaarne laste hulgas ja allameetri-mehele võib toetumine või komistamine silla tolles osas saatuslikuks osutuda. Ei taha mõeldagi, mis sel juhul juhtuda võiks.

Laagna tee sillad on lisaks kommertsreklaamile ka üsna populaarsed valimisreklaami paigutamise kohad. Siinkohal siis palve linnaisadele: visake pilk oma valimisreklaamide stendidele ka valimistevahelisel perioodil!