Umbes poole kontserdi ajal hakkasid inimesed tagumistest ridadest lava ette liikuma, mis muutis esimeses reas istunud rahva vaatevälja olematuks, kuigi parteri piletid olid kõige kallima hinnaga.

Paljud "fännid" tõusid toolidele püsti, ajades seal istunud inimesed minema. Turvamehed ei osanud muud öelda, kui et minge küljetoolidele, mis paiknevad kõrgemal. Panen juurde pildi seitsmendast reast, kus samuti muutus kontserdi vaatamine võimatuks.

Huvitav oleks kuulda korraldaja kommentaari antud teemal. Lisaks ei otsitud inimesi turvaväravates läbi ning seetõttu oli pea terve kontserdi aja kuulda pudeliklirinat - ju külastajad võtsid oma klaastaara kaasa. Totaalne segadus ja korraldamatus!

Kommenteerib Saku Suurhalli juht Tarmo Hõbe:

Antud juhul oli tegemist Saku Suurhalli ja sündmuse korraldaja poolt mittekontrollitava tegevusega. Tõepoolest, kontserdil oli rahvast palju ning fiiling hea - see meeldis ka artistile, kes ise avalikult esitas rahvale üleskutse püsti tõusta ning lava ette tulla.

Reeglina turvameeskond tagab selle, et igaüks jääks oma kohale, kuid seekord bändi management keelas turvameeskonnal takistada fännidel ühelgi viisil püsti tõusmast ning lava ette liikumast, ja ei korraldaja ega ka Saku Suurhall ei saanud turvameeskonnale teistsugust käsklust anda. Pigem oli see artisti poolt tänu väga positiivsele ja kaasaelavale publikule.

Loomulikult alati leidub neid, kellele selline asi ei meeldi, aga usun, et enamusele ja väga suurele massile andis see pigem veelgi parema fiilingu. Kontserdile, ning eriti natuke "rajuma" muusika kontserdile tulles, peab sellega arvestama, et publiku seas on neid, kes soovivad elavamalt kaasa elada kui ainult oma tooli naelutatuna.