Juhani (õige nimi toimetusele teada - K.A) sõnul tabas teda poolteist nädalat tagasi Prantsusmaal Alpides suusatades tõeline ebaõnn. Mees oli juba suusaraja laugemasse otsa jõudnud, kui suusk otsapidi lumme kinni jäi ja tema üks jalg tagurpidi käis. "Täitsa aeglaselt sõitsin, olin mäe all juba, lasin end korraks lõdvaks ja suusk jäi järsku kinni," kirjeldas ta.

Seejärel jäi ta mäe peale lamama ja karjus appi. "Valus oli, aga kõik käis väga kiiresti," ütles ta. Kiirabi osutamine toimivat seal väga hästi, sest juba 30 minutit hiljem oli Juhan haiglas, kus talle tehti operatsioon. Kuna mehel oli tõsine lahtine jalaluumurd, tuli tema jalga operatsiooni käigus metallplaadid paigaldada.

Haiglasse transporditi Juhan kopteriga, mis maandus peagi pärast õnnetuse juhtumist tema kõrval. "Hästi töötab süsteem," kiitis ta.

Poolteist nädalat pidi Juhan siiski haiglas veetma, enne kui tagasi Eestisse sai sõita. "See on õppetund, et kindlustus olgu kõigil tehtud. Euroopa kindlustuskaardi abil said kaetud minu operatsioonikulud," ütles ta.