Videost on näha, kuidas grupp noori läheb Tartu maanteel asuva lõbustusasutuse juures kaklema, kuna vaidluse käigus lööb üks noormees järsku jässakale noorele mehele põlvega näkku. Seejärel ründab näkku löögi saanud mees vastu, kuid on sunnitud peale paari löögi näkku saamist taganema.

Mehed lähevad aga kohe uuesti karvupidi kokku. Sekkuvad ka teised läheduses olnud mehed ning üksteist pekstakse valimatult käte ja jalgadega.

Politsei pressiesindaja Kaarel Kuusk ütles Delfile, et 20. märtsil kella 3.20 ajal teatati politseile, et Tartu maanteel asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale turvatöötajale. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 19-aastase noormehe ning menetlus käib. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alanud koolivaheaja tõttu on politsei pidanud viimase nädala jooksul pidanud tihti kaklustega tegelema. Näiteks sai politsei sama päeva varahommikul kella 8.30 paiku teate, et Kivila tänava korteris tungiti kallale 44-aastasele naisele. Asjaolude selgitamiseks viis politsei jaoskonda 19-aastase noormehe.

18. märtsil kella 13.40 ajal aga teatati politseile, et Loitsu tänava korteris tungiti konflikti käigus kallale 13-aastasele tüdrukule. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 19-aastase noormehe.

Sama päeva varahommikul keeldus aga Viru tänava korteris 17-aastane noormees täitmast politseiniku antud seaduslikke korraldusi ning sõimas politseinikku korduvalt ebatsensuursete väljenditega. Noormees viidi kahtlustatavana jaoskonda.