Pärast kaht nädalat Krimmis viibimist fännidest ümbritsetud Zaldostanov ütles Briti ajalehe The Times, et Ööhundid tulid Krimmi, et kaitsta venelasi banderalaste ja fašistide eest. Ta kutsus Suurbritanniat ja Ameerikat üles lõpetama nende toetamine, kellel lasub vastutus sadade inimeste surma ja kaose eest Ukrainas, vahendab RT.

Zaldostanov oli pühapäevase referendumi tulemustga äärmiselt rahul. „See on täitunud unistus. Täna näeme me siin venelaste võitu ja Sevastopoli võitu.“

Zaldostanovi klubis on tsiklimehi umbes 5000 ja nad tegelevad president Vladimir Putini sõnul sõjalis-patriootilise tööga.

Klubi kreedo kõlab „Kus oleme meie, seal on Venemaa“ ning Ukraina ja Venemaa on Zaldostanovi kindla veendumuse kohaselt üks maa.

2013. aasta suvel Eesti Päevalehes ilmunud artikli andmetel on Zaldostanov (vähemalt olnud) huvitatud ka Eestisse laienemisest.

„Rääkige Eestis, et ka tänavu augustis toimub Sevastopolis ja Stalingradis meie kokkutulek,” ütles Kirurg pärast intervjuud Eesti Päevalehele. „Ma soovin väga, et seal lehviks ka Eesti lipp.”

„Raske on taluda, et ühest rahvast tehti kaks eraldi rahvast, nagu praegu toimub Ukrainas. Inimestele määritakse pähe kunstlikku ideed, et nad pole venelased, vaid et nad on mingist teisest rahvusest, elavad mingil teisel maal,“ leiab Zaldostanov. „See, et vene keel ei saa olla Ukraina riigikeeleks, mõjub mulle nagu vähemuse irvitamine enamuse üle. See, et Kiievi-Venemaal kuulutati vene keel võrdväärselt teisejärguliseks mingite väikeste keeltega, on häbistav.“